hits

Velkommen til min

  • 30.01.2017 kl. 19:23

Jeg heter Bente Fimland Therkelsen og er født i 1968, Sandefjord i Vestfold fylke. 

Jeg er så heldig å få være mamma til to jenter og en gutt i tillegg har jeg en bonus sønn. I Andebu bor jeg ute på landet sammen med min mann Erik, tenåringen Mathias og for tiden 3 langhårede dverg dachser.

Jeg har bestandig hatt en stor lidenskap for håndarbeid og kreativitet. Små og store prosjekter klekkes ut og alt har jeg selvklart i hodet, og med verdens tålmodigste mann så blir det meste satt i verk. :-)

Som så mange andre er interiør, mote og uterom store interesser. Jeg er kanskje "litt" avhengig av garn, puter og blomster, men hva gjør man ikke for å glede seg selv!. Hundene og vår lille kennel, er også en stor del av vår hverdag.

Bente!

  

#meg#blogg#ommeg

 

2 Kommentarer

Gerd Karin Therkelsen

30.01.2017 kl. 22:53
Jeg er også interessert i strikking, interiør og mote :) Synes de to kjolene er veldig lekre Bente! Blir fint å følge deg på bloggen og ønsker deg lykke til ! Hils Erik så mye! Klem Gerd Karin Therkelsen

Bente

31.01.2017 kl. 11:02
Gerd Karin Therkelsen: Takk. Ja er gjerne disse tingene som fyller vår hverdag:-) Hils svigerfar!

Skriv en ny kommentar

Bente

Jeg heter Bente:-) Bor på landet i Andebu som er en del av Sandefjord kommune i Vestfold fylke. Tiden min bruker jeg på strikking, hjem og hundene mine Er samfunnsengasjert og elsker kreativt mangfold. Skriver om alt!

homeofbente Blogglisten

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no