Home of Bente

Fru Therkelsen

Instagram #homeofbente

Speiltvillingene VS Rannveig Heitmann

  • Skrevet 19.03.2017 klokka 19:37
  • Kategori: Blogg

To sider av samme sak!

Daniel Wellington slapp sin nyeste klokke kolleksjon 15 mars, og promoteringen blant topp bloggerne lot ikke vente på seg. Både Stine Skoli som står bak bloggen Speiltvillingene og blogger Rannveig Heitmann har lagt ut innlegg med bilder av de nye klokkene.

Den nye kolleksjonen Classic Petite er helt nydelig, det er jeg enig med begge bloggerne i, og en av de klokkene står på min ønskeliste også :-) 

Jeg assosierer klokkene fra DW med: Stil, kvalitet, tidsriktig og en klasse.

Det er sikkert også viktig for DW å få promotert sine produkter, men jeg kan ikke la være å undre meg over kravene de har til sine ambassadører, eller mangel på kanskje.

Jeg er ikke den som skal fortelle dere hvilken promotering av produktene til DW som gjør at dere ville kjøpt ny klokke, men det er to svært forskjellige fokus på bildene i disse to innleggene. For moro skyld viste jeg begge innleggene til min mann, først innlegge til Speiltvillingene deretter innlegget til Rannveig Heitmann, jeg gjorde han oppmerksom på at blogginnleggene dreide seg om promotering av klokker. 

Når han hadde sett seg ferdig, lurte jeg på hvilket av innleggene som ville gjort at han ville kjøpt en slik klokke til meg.... han lo litt... og sa at han husket ikke det første innlegget og at han måtte se det andre en gang til fordi han ikke husket klokkene helt ;-)

Link til blogg innlegget til Speiltvillingene/Stine Skoli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  VERSUS

Link til blogg innlegget til Rannveig Heitmann                                                                           

                                   

 

 

Jeg vet at jeg bare kan la være å lese blogg innlegg, og jeg skal ikke dømme noen for hvordan de ønsker å fremstå, men jeg vet helt klart hvem av bloggerne som gjør at jeg ønsker å se mer av den nye kolleksjonen til DW. :-)

 

Det er linket til Daniel Wellington sine sider i innlegget!

 

#familie #reklame #promotering #blogg #samfunn #bloggere #dagsorden

 

 

 
signatur"

Elevele

19.03.2017 kl. 20:31
Jeg leser ofte bloggen til Stine :)

Den andre- not so much (les: aldri, bortsett fra at jeg nå måtte inn å se og blei brått minnet på hvorfor jeg ikke leser den) :P
alt="Signatur">

Bente

19.03.2017 kl. 20:40
Elevele: Jeg ønsket å fremme innlegget på FB kontoen min, men ble ikke godkjent fordi bildet til Rannveig kom opp først! Takk for at du leste innlegget mitt:-) Del det gjerne.
Ha en fin kveld.
alt="Signatur">

Julie - Når 3 blir 5

19.03.2017 kl. 20:41
Haha, huff. Lurer på om DW leste korrektur på de bildene før de ble publisert :O
alt="Signatur">

Bente

19.03.2017 kl. 20:42
Jeg og:-)
alt="Signatur">

20.03.2017 kl. 00:37
Ble han blenda av truseløs jente ???😝
alt="Signatur">

Bente

20.03.2017 kl. 07:04
Anonym: var jo truseløs??
alt="Signatur">
Bente

Jeg heter Bente:-) Bor på landet i Andebu som er en del av Sandefjord kommune i Vestfold fylke. Tiden min bruker jeg på strikking, hjem og hundene mine Er samfunnsengasjert og elsker kreativt mangfold. Skriver om alt!

homeofbente Blogglisten

Siste innlegg

Follow my blog with Bloglovin

Bloggdesign

hits