hits

DIY: barnestol del 1:)

  • 17.04.2017 kl. 12:15

Vi ønsket å bytte ut den gamle høye trestolen som blir brukt av mitt bonus barnebarn Martine. Hun er nå 4 år og trenger en litt større stol å sitte i når hun skal spise. Jeg ville ha en tripp trapp stol, så jakten på Finn og div. Facebook sider etter en billig, helst gratis :-) stol jeg kunne pusse opp.

Kom over en gammel, slitt sol som jeg fikk til 100 kroner. Den trengte helt klart full makeover, så etter å ha demontert den, vasket jeg hele med rødsprit, pusset litt og har så langt grunnet den med heftgrunn.

Så nå har jeg kommet til fargevalg! Kjøpte knall rosa maling, men ble veldig usikker på fargevalget, så sendte mannen min av gårde for å kjøpe ny maling som er  litt mer terracotta farget.

Blir spennende å se hvordan det blir. Her er stolen ferdig grunet, det ferdige resultatet kommer i et nytt innlegg, så følg med!

Har du forslag eller erfaring med maling som kan brukes, så taes forslag i mot!   

 

#maling #barnestol #DIY #interiør #familie #barn #side2foreldre #blogg #kreativ

 

3 Kommentarer

kreativemeeg

17.04.2017 kl. 14:17
Heia gjenbruk! :) Bruk en "onkli" slitesterk maling. Når man har lagt ned masse jobb så er det kjedelig hvis fargen løsner med en gang :)

Statera Marit Ebeltoft

17.04.2017 kl. 20:49
Så kjekt, de stolene her tåler jo det meste også :)

Må du lakke over malingen etterpå? Er det gulvmaling du bruker? :)

Bente

17.04.2017 kl. 21:27
Statera Marit Ebeltoft: jeg endte opp med bengalack, må se til slutt hva jeg ender med.

Skriv en ny kommentar

Bente

Jeg heter Bente:-) Bor på landet i Andebu som er en del av Sandefjord kommune i Vestfold fylke. Tiden min bruker jeg på strikking, hjem og hundene mine Er samfunnsengasjert og elsker kreativt mangfold. Skriver om alt!

homeofbente Blogglisten

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no