hits

Det vakreste monster som finnes..

  • 13.09.2017 kl. 12:19

Et monster herjer rundt i huset vårt! Det har skarpe tenner, stort behov for å utforske og ikke minst GNAGE på alt! Det kan går fra å være det mest søteste, uskyldige og vakreste som finnes til å spise på møbler, ledninger og påta seg gartner arbeidet ute, på sin måte selvfølgelig!

Dette monsteret heter Oda, hun er ei nydelig lita dverg dachs frøken som akkurat nå ligger på lading, snart klar for nye utfordringer.

Dagen i dag er det vask av hus som står på programmet, og ettersom jeg passerte kroker og kriker, finner jeg det ene sporet etter det andre som Oda har vært! 

I dag fant jeg et nytt spor som kunne og kan være farlig både for hund og mennesker! Hun har forsynt seg av en ledning, IGJEN! Heldigvis så har det gått bra.

Processed with MOLDIV

Å ha valp i huset er mye arbeid! de må passes på hele tiden. Å stenge henne inne hver gang jeg skal noe, er ikke ok syntes jeg, så hun er med på do, dusjen, og ellers der jeg er slik at hun ikke skal "jobbe" rundt i huset på egenhånd. 

#valp #hund #dachs #familiehund #blogg #side2 #hverdag 

 

4 Kommentarer

Ida

13.09.2017 kl. 12:37
Oi, huff.. Godt du fant ut av det før han kom heilt inn i ledningen! Det er nok litt arbeid med ein valp i hus ja :)

Ha ein fin dag!

Bente

13.09.2017 kl. 12:53
Ida: :) skummelt med slike ting ja. Og tusen takk!

kreativemeeg

13.09.2017 kl. 19:37
For en nydelig liten frøken :) Ledninger er skumle ting, så godt hun ikke tygde igjennom :)

Bente

13.09.2017 kl. 22:07
kreativemeeg: Ja, men er ikke første ledning hun har tatt for seg:)

Skriv en ny kommentar

Bente

Jeg heter Bente:-) Bor på landet i Andebu som er en del av Sandefjord kommune i Vestfold fylke. Tiden min bruker jeg på strikking, hjem og hundene mine Er samfunnsengasjert og elsker kreativt mangfold. Skriver om alt!

homeofbente Blogglisten

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no