hits

Rom #3, Stue :)

  • 26.09.2017 kl. 12:02

Lovet å vise dere 5 rom i huset mitt:) Her er #3, som er stuen. Jeg er nok ikke opptatt av siste møbel mote, men liker å ha det fint rundt meg. Min stil er en kombinasjon av gammelt, nytt og litt romantikk. Det er jo trendy for tiden å ha mørke farger på veggene, og kunne vært moro å prøvd, men så trives jeg godt med det vi har i dag:)

Fikk for mange år siden, da mener jeg over 20 år, et par trekasser fra Nederland som det ble fraktet blomsterløker i. De har hatt mange funksjoner, men mest som sidebord i stuen. For noen år siden kom mannen min over en kasse fra Jarlsberg brusfabrikk, hvor han jobbet som veldig ung. Denne måtte også inn i stuen:) Det siste møblet i stuen er en ny ovn, og er så langt mitt beste kjøp. Det er en peisovn i dansk design fra SCAN.dk laget etter vårt ønske! 

Forresten, det bor også noen Langhårede dachser i huset:) som kurven på bildet bærer preg av, den har overlevd noen valpekull!

 

Bildene på veggen er fra Norske kunstnere, liker den litt humoristiske stilen!

 

Hundene går ikke av veien for litt peis kos:

Bildet under er min kosekrok, her er det vanligvis fylt opp med garn og andre strikke ting. (ryddet for bildet sin skyld)

 

 

 

Ha en flott dag alle sammen:)

 

#stue #hjem #blog #hverdag #interiør #møbler #hunder #peis #danskdesign #

2 Kommentarer

kinesinterior

14.10.2017 kl. 02:06
Så utrolig fint du har det!! elsker stilen din, og kjører en slik type stilkombinasjon selv også, hehe :D Det viktigste er at man skaper ett hjem man trives i, - ikke ett som er "riktig" stilmessig. - Jeg syns nå dette var nydelig uansett jeg da :)

Goo helg!

Bente

14.10.2017 kl. 21:30
kinesinterior: hei:-) tusen takk! Hyggelig at du også liker å kombinere litt slik at det blir ditt! Ha en strålende helg:)

Skriv en ny kommentar

Bente

Jeg heter Bente:-) Bor på landet i Andebu som er en del av Sandefjord kommune i Vestfold fylke. Tiden min bruker jeg på strikking, hjem og hundene mine Er samfunnsengasjert og elsker kreativt mangfold. Skriver om alt!

homeofbente Blogglisten

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no