hits

Det er Deres skyld!

  • 29.09.2017 kl. 11:10

Det er deres skyld! Dere flinke damer(og menn) som tryller frem de flotteste kreasjoner, i de vakreste farger og fasonger! Deres skyld at jeg nå bruker litt i overkant av mye tid på de ulike grupper på facebook og snap chat! Deres skyld at jeg prøver og feiler, for så å få det til, at jeg ikke gir opp, ja det er DERES skyld at jeg stjeler mannens byggeplast for å tegne av mønster, for den ideén fikk jeg av dere!

Men fy så morro det er, morro å få til å lage noe jeg ikke trodde jeg kunne lage. Startet med de enkleste prosjektene, om selv da har sprette kniven vært min beste venn så langt :) 

Surfer rundt i de ulike nettbutikker etter flotte stoffer og tilbehør, fyller handlekurven på ebay med allslags dubbeditter, så det til tider går litt varmt for kontoen og den norske kronen! Og ALT er deres skyld! 

Så langt bygger jeg opp mestringsfølelsen med å sy luer og smekke/skjerf, det gjelder å bli venn med overlock maskinen før stor prosjektene tar form.

Stor TAKK til alle dere som gir meg inspirasjon til å sy, selv om sprettekniven fortsatt er min beste venn!

Har helt forelsket med i Norlin luene, smekkene har jeg bare tegnet mønster til av ei gammel smekke som tilhører en liten gutt.

 

 

Jente lue etter mønster fra Stoff og Stil.

 

Ha en strålende dag!

#sy #barn #hobby #hverdag #lykke #blogg #kreativ #mote

2 Kommentarer

Turid

29.09.2017 kl. 11:41
Så flink du er. Jeg finner også mye inspirasjon på disse sidene. Lykke til videre

Bente

29.09.2017 kl. 12:58
Turid: takk?? og del gjere med meg

Skriv en ny kommentar

Bente

Jeg heter Bente:-) Bor på landet i Andebu som er en del av Sandefjord kommune i Vestfold fylke. Tiden min bruker jeg på strikking, hjem og hundene mine Er samfunnsengasjert og elsker kreativt mangfold. Skriver om alt!

homeofbente Blogglisten

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no