hits

GIRL CAVE, rom #4

  • 17.10.2017 kl. 11:08

Siden jeg den siste tiden har gravd meg ned i flotte stoffer fra norske og svenske butikker, er det nesten en selvfølge at rom #4 jeg vil dele med dere er min

GIRL CAVE! 

Mitt helt eget rom, hvor kreativitet og sladder utspiller seg:) gode råd og mindre gode råd, frustrasjon og ord som til tider egner seg bare i eget selskap, har også plass her! 

Mannen min har brukt mange timer for at jeg skal få fylle dette rommet med ALT jeg trenger, og ikke trenger, han pleier å si:

" hvis du bærer mer opp der nå, så havner hele greia i bunnen av garasjen"

For det på på toppen av garasjen jeg har min GIRL CAVE, og jeg tror at dette er DET rommet som jeg virkelig trives best i. 

Her er kroken hvor ideér, kaffe, te, og hyggelig samvær skjer.

 

God stolen!

 

Et par collager fra resten av rommet.

Processed with MOLDIV

Og litt av tidens siste produksjon:)

Processed with MOLDIV

Har du et rom som du trives godt i, fortell meg gjerne om det!

Ha fortsatt en strålende dag:)

#kreativ #girlcave #hverdag #blogg #rom #søm #hobby #trivsel #hjem #interiør #DIY 

2 Kommentarer

Tanita

17.10.2017 kl. 13:51
Her må jeg bare komme med en kommentar! For en plass, for et rom og for en mann!! :) Her var det utrolig innbydende på alle mulige måter!

Vi har også en garasje (ellers svigers har), med et tomt rom oppå. Dette skal jeg virkelig ta med meg videre, må nesten godsnakke med mannen min. Særlig om vi blir boende her vi bor. Nei, her ble jeg helt satt ut! :)

Bente

17.10.2017 kl. 14:00
Tanita: Oi, så flott tilbakemelding:) Ja, jeg elsker plassen min! og har en veldig handy og snill mann! Bare å sette igang, du får si : jeg er verdt det" Ha fortsatt en kjempe fin dag.

Skriv en ny kommentar

Bente

Jeg heter Bente:-) Bor på landet i Andebu som er en del av Sandefjord kommune i Vestfold fylke. Tiden min bruker jeg på strikking, hjem og hundene mine Er samfunnsengasjert og elsker kreativt mangfold. Skriver om alt!

homeofbente Blogglisten

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no