hits

Ble skikkelig skremt!

  • 25.10.2017 kl. 13:51

Skrekk og gru!! 

Halloween nærmer seg og dagligvare butikkene nærmest sloss om å selge deg gotteri og allskens pynt, figurer og gresskar for å gjøre denne feiringen så flott som mulig. Skrekkens tid har kommet, så det er bare å  fyll opp snop skålen, la lyset stå på, og start forbredelsene!

Eller kanskje du er en av de som syntes dette med Halloween er noe stort tull, lar lyset stå av og tar heller de sprell som det kan føre med seg når skrekk og gru nærmer seg din dør?

Her i huset har min rolle vært å sminke minsten til det ugjenkjennelige, så han kan skremme liv skitten av folk:)

Da taes planlegging til et høyt nivå, innkjøp av fake blod, kontaktlinser, åpne sår og mer står på listen, her er det bare å sette igang.

(Bilde fra en tidligere halloween)

Dette ble litt av en jobb, men hva gjør vel ikke en mamma for barnet sitt! 

Kreativiteten min fikk jeg bruk for også her, så kjørte på med litt lim liknende stoff som skulle bli hud som flasset, sminke arsenalet mitt fikk kjørt seg skikkelig, men gutten fikk rette effekten i ansiktet. Kontakt linsene ble den største utfordringen, for en som ikke er vant til å ha noe på øynene måtte det tilvenning til, men gikk utrolig bra:)

Må si meg fornøyd med ungen!

Ha en strålende... eller skremmende halloween!

#halloween2017look

#skrekk #halloween #kostyme #blog #sminke #hverdag #moro #feiring

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bente

Jeg heter Bente:-) Bor på landet i Andebu som er en del av Sandefjord kommune i Vestfold fylke. Tiden min bruker jeg på strikking, hjem og hundene mine Er samfunnsengasjert og elsker kreativt mangfold. Skriver om alt!

homeofbente Blogglisten

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no