hits

Det vakreste monster som finnes..

  • 13.09.2017 kl. 12:19

Et monster herjer rundt i huset vårt! Det har skarpe tenner, stort behov for å utforske og ikke minst GNAGE på alt! Det kan går fra å være det mest søteste, uskyldige og vakreste som finnes til å spise på møbler, ledninger og påta seg gartner arbeidet ute, på sin måte selvfølgelig!

Dette monsteret heter Oda, hun er ei nydelig lita dverg dachs frøken som akkurat nå ligger på lading, snart klar for nye utfordringer.

Dagen i dag er det vask av hus som står på programmet, og ettersom jeg passerte kroker og kriker, finner jeg det ene sporet etter det andre som Oda har vært! 

I dag fant jeg et nytt spor som kunne og kan være farlig både for hund og mennesker! Hun har forsynt seg av en ledning, IGJEN! Heldigvis så har det gått bra.

Processed with MOLDIV

Å ha valp i huset er mye arbeid! de må passes på hele tiden. Å stenge henne inne hver gang jeg skal noe, er ikke ok syntes jeg, så hun er med på do, dusjen, og ellers der jeg er slik at hun ikke skal "jobbe" rundt i huset på egenhånd. 

#valp #hund #dachs #familiehund #blogg #side2 #hverdag 

 

Den gode hjelper🐾

  • 15.08.2017 kl. 15:39

Høsten banker på døra og det er på tide å skjære, kløyve og stable ved!

Vi rensket opp litt tidligere i sommer og fikk felt noen store trær rundt huset. Så jeg og min gode hjelper Oda, fikk stablet opp en god del.

Det vil si... jeg stablet og Oda passet på å være litt i veien. Men slik er det å være en liten valp som bare er Nyskjerrig🐾

Da var vi ferdig og Oda var dronninga på vedstabelen :)

#valp #hverdag #blogg #familie #side2 #hund

 

Valpene reiser🐾

  • 06.07.2017 kl. 11:47

Fy som tiden går fort! Syntes ikke det er lenge siden det ble født 6 små nurk her, 3 gutter og 3 jenter! Og nå er de klare for sine nye familier, flytte fra mamma og resten av gjengen.

De har fått med seg en bagasje som vil være med dem videre inn i den nye verden, vi har gjort det bi kan for at de skal bli trygge og harmoniske vesen!

Chippet, vaksinert og EU pass, er en selvfølge.

Litt rart blir det, når jeg er vandt med full fart og stadig nye hyss av banden!

Det blir stillere og stillere i huset.

Men lille Otto, Oskar, Olivier (Truls), Olea (Lykke), Olivia(Nellie) og Oda har fått verdens beste hjem😊

#valp #dog #hund #familie #blogg #dachshund #side2 #foreldreogbarn #kjæledyr

Hallo verden!

  • 20.05.2017 kl. 16:26

Valpene er nå 16 dager gamle og jeg kjører på med litt valpe SPAM! Endelig kan de se verden:-) Øynene har "åpnet" seg og de har begynt å høre. Det er akkurat som de våkner fra dvale, ser seg rundt.... reagerer når jeg lager lyder og begynner å bevege seg på alle 4 beina. Det er så moro å se hvordan hodet vil at kroppen skal ut å gå, men beina har bare ikke skjønt det enda! Fra nå og fremover begynner det!Bildet er en av guttene:-)Valpene er av rasen Langhåret dvergdachs. Hva slags hund har du?

#valp #familie #hverdag #hund #blogg #side2familie #hjem #dachs

 

Endelig kom de :) 6 små!

  • 06.05.2017 kl. 19:22

Bloggen har vært passe inaktiv den siste tiden:-) Her har det rett og slett vært litt mye annet å henge fingrene i. Torsdag 4 mai skjedde det... det vi har ventet på i ca 2 måneder nå! 6 nydelige skapninger ble født, tre gutter og tre jenter! Kunne ikke blitt bedre kjønnsfordeling, og litt inhabil så syntes jeg de er det vakreste som finnes ;-)  

Veien til livet fikk en litt hektisk start for ei lita frøken og med en litt dramatisk avslutning for sistemann, som fikk mye fostervann i lungene, men han overlevde takket være mannen min Erik som hjalp han.

Men alle 6 små spiser og vokser:-)    

Håper dere tåler litt valpe "spam" :-)

#valper #hunder #kjæledyr #familie #hverdag #side2 #hundesiden #dachs #langhåretdvergdachs #kennelratoppen

Hvor mange valper ser du?

  • 24.04.2017 kl. 19:24

Hundene våre er en del av familien, og som jeg tidligere har blogget så venter vi valper.

Etter en tur til dyrlegen for å sjekke at alt er i orden med mammaen og for å få en oversikt over hvor mange valper det kan komme, ble overraskelsen STOR! Tjorven og Leon venter 6-8 valper!!! Her blir det bare å krysse fingrene for at alt går bra med mor og valper. Klarer du å se hvor mange det blir?

:-) 

#valper #hund #husdyr #dachs #blogg #familie  

Snart valper i huset..

  • 21.04.2017 kl. 14:53

Da blir det valper født her om ca 1 1/2 uke... blir spennende og masse arbeid, samtidig som vi har konfirmasjons feiring av yngste mann.  Dette vil bli vårt siste kull her på Kennel Ratoppen på en stund. 

Bildet under er Mr. Storm fra et tidligere kull, han bor i Asker sammen med sin familie.Og slik ser det ut hjemme hos oss når matfar kommer hjem.... hundekurver er noe tull!Tjorven som skal bli mor, leker her med valper fra tidligere kull!Ha en fin fin hunde dag!

 

#hund #valper #familie #foreldre #dyr #kjeledyr

Er så valpesyk :)

  • 07.04.2017 kl. 15:57

Blir så valpesyk av å titte på bildene fra forrige kull! Hvis alt går etter planen blir det en hektisk vår med valpekull og konfirmasjon.

Men selv om det er masse arbeid, så er det veldig moro med valper, de er så uslipte og glade. Lever i nuet, utforsker og lærer masse. 

Så krysser fingrene for at det blir valper her på Kennel Ratoppen i begynnelsen av mai.

Bildene under fra tidligere kull.

Alle burde vokse opp med dyr rundt seg.

 

#valper #hund #dyr #kos #hverdag #side2 #foreldre #barn 

Arbeids hunden Leon, klar for ny uke

  • 02.04.2017 kl. 19:39

Ved siden av strikking og andre prosjekter er det hundene som står mye i fokus. 

En av husets kjekkaser er Leon, en langhåret dvergdachs med en stor porsjon sjarm og selvtillit. Han er med på jobb hver dag, står klar og skal bli med i lastebilen. Han og de 2 andre dachsene i huset er også å treffe på Instagram kontoen #kennelratoppen

Går alt etter planen så blir Leon pappa for første gang nå i begynnelsen av mai, så følg med.

#hund #kjæledyr #familie #arbeidsom #oppdrett #side2 #hverdag #hobby

 

Bente

Jeg heter Bente:-) Bor på landet i Andebu som er en del av Sandefjord kommune i Vestfold fylke. Tiden min bruker jeg på strikking, hjem og hundene mine Er samfunnsengasjert og elsker kreativt mangfold. Skriver om alt!

homeofbente Blogglisten

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no