hits

GIRL CAVE, rom #4

  • 17.10.2017 kl. 11:08

Siden jeg den siste tiden har gravd meg ned i flotte stoffer fra norske og svenske butikker, er det nesten en selvfølge at rom #4 jeg vil dele med dere er min

GIRL CAVE! 

Mitt helt eget rom, hvor kreativitet og sladder utspiller seg:) gode råd og mindre gode råd, frustrasjon og ord som til tider egner seg bare i eget selskap, har også plass her! 

Mannen min har brukt mange timer for at jeg skal få fylle dette rommet med ALT jeg trenger, og ikke trenger, han pleier å si:

" hvis du bærer mer opp der nå, så havner hele greia i bunnen av garasjen"

For det på på toppen av garasjen jeg har min GIRL CAVE, og jeg tror at dette er DET rommet som jeg virkelig trives best i. 

Her er kroken hvor ideér, kaffe, te, og hyggelig samvær skjer.

 

God stolen!

 

Et par collager fra resten av rommet.

Processed with MOLDIV

Og litt av tidens siste produksjon:)

Processed with MOLDIV

Har du et rom som du trives godt i, fortell meg gjerne om det!

Ha fortsatt en strålende dag:)

#kreativ #girlcave #hverdag #blogg #rom #søm #hobby #trivsel #hjem #interiør #DIY 

Rom #3, Stue :)

  • 26.09.2017 kl. 12:02

Lovet å vise dere 5 rom i huset mitt:) Her er #3, som er stuen. Jeg er nok ikke opptatt av siste møbel mote, men liker å ha det fint rundt meg. Min stil er en kombinasjon av gammelt, nytt og litt romantikk. Det er jo trendy for tiden å ha mørke farger på veggene, og kunne vært moro å prøvd, men så trives jeg godt med det vi har i dag:)

Fikk for mange år siden, da mener jeg over 20 år, et par trekasser fra Nederland som det ble fraktet blomsterløker i. De har hatt mange funksjoner, men mest som sidebord i stuen. For noen år siden kom mannen min over en kasse fra Jarlsberg brusfabrikk, hvor han jobbet som veldig ung. Denne måtte også inn i stuen:) Det siste møblet i stuen er en ny ovn, og er så langt mitt beste kjøp. Det er en peisovn i dansk design fra SCAN.dk laget etter vårt ønske! 

Forresten, det bor også noen Langhårede dachser i huset:) som kurven på bildet bærer preg av, den har overlevd noen valpekull!

 

Bildene på veggen er fra Norske kunstnere, liker den litt humoristiske stilen!

 

Hundene går ikke av veien for litt peis kos:

Bildet under er min kosekrok, her er det vanligvis fylt opp med garn og andre strikke ting. (ryddet for bildet sin skyld)

 

 

 

Ha en flott dag alle sammen:)

 

#stue #hjem #blog #hverdag #interiør #møbler #hunder #peis #danskdesign #

Rom #2, kjøkken!

  • 18.09.2017 kl. 11:20

Når du selv etter nesten 6 år,  kommer inn i et rom og fortsatt får den følelsen av trivsel, så valgte du rett :) Jeg har minst ett slikt rom i huset, et rom hvor jeg kommer inn i og tenker at jeg "liker" å være her. Kjøkkenet mitt er et slikt rom! Fra å være sennepsgult med mørk kjøkken innredning til å bli et rom med mønstrete tapet og lys kjøkken innredning! Misforstå meg rett, kjøkkenet var fult funksjonelt men ikke vår stil.

Et kjøkken er husets hjerte, her samles vi, lager mat sammen og av og til ble også lekser gjort her. 

Mottoet er: 

"Man kan ikke leve godt

elske godt eller sove godt 

uten å spise godt!"

Tapeten er fra Borg, lampen fra Home and cottage:)

Kjøkken innredningen er laget hos Strai kjøkken.

 

Ha fortsatt en strålende dag!

 

#kjøkken #interiør #hjem #hverdag #blogg #inspo #side2 

5 rom i huset vårt #1

  • 16.09.2017 kl. 11:34

Vil vise dere litt rundt hjemme hos oss, så dette er det #1 blogg innlegget av #5 hvor jeg vil vise dere litt av huset vårt:)

Hjemme hos oss er det alltid prosjekter på gang, og nå når høsten panker på døren så er det litt å gjøre. Det er snart 6 år siden vi pakket sammen og flyttet fra Larvik kommune til plassen på landet i Andebu. Her bor vi med skogen og jorder som nærmeste nabo, fuglekvitter og skogens dyr høres og ses hver dag! 

Høres kanskje litt rosenrødt ut, men er nesten det :) og vi angrer ikke et sekund. Huset har vi pusset opp og det er bare noen rom igjen, så i dag skal jeg male litt på et av soverommene. Soverommet vårt var det siste vi pusset opp igjen, og jeg er veldig fornøyd:) Du kan lese mer om oppussingen og hvordan vi laget senge gavl, nattbord og kommode i blogg innleggene 

 HER: 

DIY: Lage vegghengt kommode og nattbord

DIY: Lage senge gavl!

 

 

 

#interiør #blogg #hverdag #DIY #hjem #side2 #hobby 

Høste Påsketreet :)

  • 16.04.2017 kl. 18:26

Nå er straks påska over og påsketreet skal høstes:-) Jeg liker påsken, alt det gule, fridager og ikke noe stress.

Men nå skal egg og harepuser ryddes bort, "treet" som er vrihassel grener fra hagen til datteren min skal høstes for pynt!                                                          Men grenene skal snart på jobb igjen! De skal brukes som en del av bordpynten i konfirmasjonen til yngste mann.

Og apropos konfirmasjon.... den er ikke lang unna, så er litt hue stress for tiden, men heldigvis har jeg venner og familie som stiller opp. Så er det noen med gode tips til et konfirmasjons bord uten mye "greier" som konfimanten kaller det, så er jeg takknemlig for tips!

"påska varer ikke helt til Jula"

 

#konfirmasjon #ungdom #bord #familie #påske #side2foreldre #blogg

DIY Kjøkken makeover :)

  • 11.04.2017 kl. 15:27

For litt over 5 år siden kjøpte vi et hus på landet. Når vi kom hit fikk vi bare den følelsen av at "her vil vi bo", men selv om huset ikke var så veldig gammelt, var det ikke helt vår stil. Men når vi kikket etter nytt hus, var det potensialet vi så etter. Vil vise dere hva vi gjorde med kjøkkenet. Bildene taler for seg:) 

Vi kjøpte ny innredning fra Norsk produserte Strai kjøkken, satte det opp selv. Vi var bunnet opp av rør plasseringen, så vi beholdt plassen til vasken.

Vi malte kjøkken taket helblankt, det samme gjorde vi med vinduskarmer, dørkarmer og bak glassplaten mellom over og underskapene.

Det var en kjempe fin håndlaget brystning, som vi lot være, bare malte den. Gulvet måtte vi bytte, da det ikke var gulv under den gamle innredningen. Vi måtte også hel sparkle veggene før vi kunne tapetsere på nytt. Flisene mellom skapene ble fjernet, og erstattet med en tynn finerplate som jeg malte i samme farge som innredningen. 

Vi valgte å flytte litt på ovnen og byttet kjøkken hetten. Den er fra Røros og ble lakkert i samme farge som kjøkken innredningen.


 


 

Vi laget også en kjøkkenøy, som er flyttbar, og fikk benkeplate laget bredere til et bord som vi hektet på kjøkken øyen, støttet av to bein. 

Vi ble veldig fornøyd med resultatet, og jeg angrer ikke på at vi tok en kjøkken tapet med masse mønster.

 

#kjøkken #DIY #håndverk #familie #blogg #side2interiør #side2 #hjem 

Bente

Jeg heter Bente:-) Bor på landet i Andebu som er en del av Sandefjord kommune i Vestfold fylke. Tiden min bruker jeg på strikking, hjem og hundene mine Er samfunnsengasjert og elsker kreativt mangfold. Skriver om alt!

homeofbente Blogglisten

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no