Høste Påsketreet :)

  • 16.04.2017 kl. 18:26

Nå er straks påska over og påsketreet skal høstes:-) Jeg liker påsken, alt det gule, fridager og ikke noe stress.

Men nå skal egg og harepuser ryddes bort, "treet" som er vrihassel grener fra hagen til datteren min skal høstes for pynt!                                                          Men grenene skal snart på jobb igjen! De skal brukes som en del av bordpynten i konfirmasjonen til yngste mann.

Og apropos konfirmasjon.... den er ikke lang unna, så er litt hue stress for tiden, men heldigvis har jeg venner og familie som stiller opp. Så er det noen med gode tips til et konfirmasjons bord uten mye "greier" som konfimanten kaller det, så er jeg takknemlig for tips!

"påska varer ikke helt til Jula"

 

#konfirmasjon #ungdom #bord #familie #påske #side2foreldre #blogg

DIY Kjøkken makeover :)

  • 11.04.2017 kl. 15:27

For litt over 5 år siden kjøpte vi et hus på landet. Når vi kom hit fikk vi bare den følelsen av at "her vil vi bo", men selv om huset ikke var så veldig gammelt, var det ikke helt vår stil. Men når vi kikket etter nytt hus, var det potensialet vi så etter. Vil vise dere hva vi gjorde med kjøkkenet. Bildene taler for seg:) 

Vi kjøpte ny innredning fra Norsk produserte Strai kjøkken, satte det opp selv. Vi var bunnet opp av rør plasseringen, så vi beholdt plassen til vasken.

Vi malte kjøkken taket helblankt, det samme gjorde vi med vinduskarmer, dørkarmer og bak glassplaten mellom over og underskapene.

Det var en kjempe fin håndlaget brystning, som vi lot være, bare malte den. Gulvet måtte vi bytte, da det ikke var gulv under den gamle innredningen. Vi måtte også hel sparkle veggene før vi kunne tapetsere på nytt. Flisene mellom skapene ble fjernet, og erstattet med en tynn finerplate som jeg malte i samme farge som innredningen. 

Vi valgte å flytte litt på ovnen og byttet kjøkken hetten. Den er fra Røros og ble lakkert i samme farge som kjøkken innredningen.


 


 

Vi laget også en kjøkkenøy, som er flyttbar, og fikk benkeplate laget bredere til et bord som vi hektet på kjøkken øyen, støttet av to bein. 

Vi ble veldig fornøyd med resultatet, og jeg angrer ikke på at vi tok en kjøkken tapet med masse mønster.

 

#kjøkken #DIY #håndverk #familie #blogg #side2interiør #side2 #hjem 

Bente

Jeg heter Bente:-) Bor på landet i Andebu som er en del av Sandefjord kommune i Vestfold fylke. Tiden min bruker jeg på strikking, hjem og hundene mine Er samfunnsengasjert og elsker kreativt mangfold. Skriver om alt!

homeofbente Blogglisten

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no