hits

KlompeLompe lue og hals

 • 31.03.2017 kl. 22:40

Strikket dette settet til ei frøken i høst. Er fra KlompeLompe sin siste bok. Heter Lilly lue og hals.

Brukte garn fra Sandnes. Mottaker ble veldig fornøyd.:-)
 

Strikke kos

 • 31.03.2017 kl. 11:12

 

Er litt foran og bak kameralinsa disse bildene :) 

Prøver å bruke mitt kreative loft så mye jeg kan, men det blir alt for liten tid der opp. Men av og til tar jeg meg tid til å bla i alle strikkebøkene. Den siste i rekken er boken Bystrikk fra Ingunn Myklebust. Har lenge hatt lyst til å strikke Gretekofta, så det var ikke så vanskelig å finne inspirasjon etter å ha bladd i boken. Bildene taler for seg! Fryd og gammen og virkelig verden 

Mitt Kreative loft finner du bilder av HER!


 

 

Kaos på bordet!

Ha en fin fin strikke dag!

#strikk #foreldre #barn #bystrikk #hverdag #kreativ #håndarbeid #blogg #hverdag 

Lekestua trenger makeover!

 • 30.03.2017 kl. 08:34

Lekestua i hagen vår trenger en makeover, døra var første prosjekt. Fra å være grønn gikk den til å bli mørke brun, men i høst ville jeg at lekestua skulle komme i bruk, så startet med å male døra knall Rosa.

Jeg brukte Quick Bengalakk, og ble utrolig fornøyd, døra ble det blikkfanget.

Og ekstra moro var det når Quick Bengalakk ville ha bildet på sin FB side. (ikke sponset) 

Det var ikke bare ute den trengte maling, så den fikk litt sprek farge på veggene inne også, grønnturkis og hvitt tak måtte til.

 


 

Nå er våren kommet og det er på tide å begynne å innrede den, så barnebarn og andre barn som komme på besøk kan få gleden av å bruke den.

Flere bilder og idéer kommer etterhvert, så følg med.

Maling: Dør; Quick Bengalakk farge: Universallakk - fargekode S 2060-R10B

Tak: Jotun Suprime Finish, hvit

Vegger: Fargeriket Baronesse Tre og panel Vegg ST.Tropez, FR1211

 

"Rom ble ikke bygd på en dag"

#lekestue #foreldre #barn #unger #male #makeover #oppussing #farger #gjørdetselv #DIY #hjemme #blogg #kreativ 
 

Rallar genser.

 • 29.03.2017 kl. 20:56

Syntes dale garn sin rallar genser til barn er kjempe fin:-) Ble veldig fornøyd med denne i grå med hvitt og gult.

Men nå blir det litt ego strikk fremover, genser fra A Knit Story og Grete kofte fra Knitting Ina.

 

Det er ikke Tøft å være Død!

 • 29.03.2017 kl. 15:08

Har lyst til å dele en historie med dere som jeg tror er alle foreldres siste ønske og mareritt. Håper dere leser hele innlegget, da dette kan skje hvem som helst og hvor som helst. Gjør også oppmerksom på at innlegget er skrevet med samtykke av mitt barn.

Jeg vil rette fokuset mot ungdom og relasjonene de har til hverandre, vennskap og omsorg, hvordan de tar vare på hverandre selv i situasjoner som er vanskelige. Det legges stor vekt på ungdomsmiljøet i denne kommunen jeg tilhører, og kommunen sammen med skolene er opptatt av godt miljø, gode relasjoner og et sosialt samhold i skoletiden, men det er utrolig viktig at dette også overføres til fritid og andre sosiale arenaer. 

Min historie går en tid tilbake, men er fortsatt aktuell. Vi nærmer oss en årstid hvor ungdommen er mer ute, treffes oftere på fritiden, russen er i full gang med sin feiring, og med varmere vær kler de seg lettere og koser seg med øl og annet alkohol holding drikker. Dette er gammelt nytt, men det kan virke som at de som ruser seg og drikker, blir yngre og det er lett å få tak på rusmidler. 

I oktober 2003 skjedde det noe som burde sette skrekken i noen og en hver.

Jeg holdt på å miste et barn som følge av alkohol, men også fordi redselen blant vennene gjorde at hun ikke fikk hjelp, de tok ikke vare på hverandre UANSETT hva! 

Jeg var invitert i et bryllup, hun skulle overnatte hos ei veninne nede i gata, avtalt og bekreftet av venninnens foreldre. Mitt barn va 15 og venninnen 14 år, de hadde avtalt å treffes ved "fotball banen", her møtte det også opp flere i samme aldersgruppe, men også eldre gutter rundt 18-20 år. En av de jevngamle hadde fått med seg hjemmebrent hjemme ifra, og venninnen hadde fått en til å kjøpe rusbrus til seg. Kort fortalt resulterte dette i rask rus, guttene blandet drinker og jentene drakk. 

Hva som egentlig skjedde i tidsrommet fra mitt barn svimet av og fikk blockout til hun ble kjørt på sykehuset er det forskjellige historier rundt, så min skildring er satt sammen av flere forklaringer.

Det var ca 300 meter fra der hun sist husket å være til der hun ble funnet. Hennes "venner" hadde dratt henne i bena etter seg nedover gaten, inn i huset hvor det var fest, opp i annen etg, fortsatt etter beina!!! Hun hadde på seg alt for lite klær, skjørtet lå som et belte rundt livet hennes og strømpebuksen revet opp, hun var fortsatt bevistløs! Hun hadde ikke kontroll over sin egen kropp og enda mindre hva som skjedde med henne. Siden hun da hadde tisset på seg, så ville ikke "venninnen" som hadde festen ha henne i huset og hun ble transportert ned trappen på samme måte som hun kom opp, etter beina. Hun ble lagt på hellene i gårdsplassen, da var hun liksom ute av verden for øyeblikket. 

Det tok 2 1/2 time fra hun mistet bevistheten ved fotballbanen til en nabo fant henne livløs liggende i gårdsplassen på hellene i hans nabohus. Det var fortsatt full fest, og et 20-30 talls ungdom i alle aldre ravet rundt mer eller mindre beruset, ingen enset henne som lå på bakken og det var ned mot 0 grader ute.

Han så straks at hun ikke var bevist og veldig nedkjølt, fikk ringt ambulanse. 

Jeg ble ringt etter fra sykehuset, hvor de kunne fortelle meg at hun lå der, mishandlet, sparket og tråkket på i ansiktet og andre deler av kroppen, en promille på rundt 3 prosent og en kroppstemperatur ned mot 28 grader, og at hun fortsatt ikke ved bevist, men de gjorde det de kunne. Hun overlevde, men det var ikke takket være "vennene" som skylte på "ikke dekning " "tom for penger på kortet" osv....

Og snakk om tilfeldigheter! Ungdommene hadde fyrt opp raketter og en rakett traff naboens vindu, derfor kom han løpende! INGEN forstod eller ville forstå at hun faktisk var i ferd med å dø, INGEN tok på seg venne rollen, og venninnen hun skulle overnatte hos, hadde ringt foreldrene sine og fortalt at jeg var kommet tidligere hjem, så det ble ingen overnatting! 

Dette ble en lang periode med anmeldese for å ha etterlatt en person som ikke kunne ta vare på seg selv, et forsøk på å prate med foreldrene til de vennene som hadde vært tilstede, men ingen ville være med på å ta ansvar, for hun hadde selv drukket! Dette var ungdom på hennes egen alder, hennes klasse kamerater..... 

Det er lov å si nei tenker jeg, men det er nok ikke like lett som tenkt. 

Saken ble henlagt pga manglende bevis!! 

Men det endte utrolig nok godt, jeg mistet ikke barnet mitt! Hun er voksen, god utdannelse og iferd med å etablere seg. Men mitt yngste barn er nå 15 år, så for meg er dette fortsatt viktig å få formidlet. 

HAMILTON - June 6, 1996 Illustration for teen drinking. Under age and under the influence: why do some teens drinks and how can parents deal with it? Story by Mary Pat Elliott Photo by Scott Gardner
 

Det er så utrolig viktig at ungdommene tar vare på hverandre, bryr seg om og ikke minst tørr å Ringe 113 UANSETT!!! 

Under et lite utdrag av UNG.NO sin side som heter Ta vare på vennene dine som har drukket for mye! Link her.

Hva kan du gjøre hvis vennen din har drukket seg sanseløs?

 • Sørg for åpne luftveier og legg personen i stabilt sideleie.
 • Kontakt lege hvis det ikke er mulig å vekke vedkommende.
 • Ring 113 straks hvis det er mistanke om uklar forgiftning, hodeskade, annen alvorlig skade eller sykdom.
 • Ring foreldrene dersom det er snakk om en mindreårig.
 • Beskytt mot varmetap.

Takk for at du tok deg tid til å lese min historie. Del den gjerne.

 

 

Baby strikk.

 • 29.03.2017 kl. 11:49

Klompelompe strikk er alltid morsomt, dette antrekket er til en liten gutt i fødselsgave. Jakken henter Tobiaskofte og buksen og luen er i skjønnas serien. 

Garnet er fra Sandnes og klompelompe sine egne farger.  Ha en fin strikke dag!"Det eneste stedet husarbeid kommer før strikking er i ordboken!"

#strikking #håndarbeid #kreativ #barnestrikk #baby #barn #side2foreldre #side2 #blogg #familie 

Gjenbruk😊

 • 28.03.2017 kl. 08:35

Denne fikk jeg til jul et år av min datter, syntes den passet perfekt til å ha trå snellene i.

Det er en gammel trykkeriskuff som ble brukt til å ha trykkstempel i, og nå henger den på veggen på hobby loftet mitt.😊


Ingen ting er ubrukelig! 

#gjenbruk #kreativ #DIY #hobby #syrom #håndarbeid #vintage #blogg #hjem #familie

Mitt Kreative loft.

 • 27.03.2017 kl. 20:59

Har alltid ønsket meg et eget kreative rom, hvor jeg kan ha alle strikke og sysakene mine, hvor jeg kan ha besøk hvor vi kan drikke kaffe mens vi strikker og prate om løst og fast! 

Og det ble virkelig! Vi hadde et loft på garasjen med skråtak, som jeg fikk overtalt mannen min til å gjøre til mitt. Oppløft av taket måtte til mente jeg, og slik ble det:-) Bildet av sofakroken, The girl Cave.

  

Litt av garn lageret, mannen min har laget hylle delere.

 

God stolen kjøpt for 50 kr :-)


Ha en fin dag.:-)

#strikking #hobby #kreativ #interiør #blogg #hjemmelaget #håndarbeid #hjemme #familie


 

Norsk smykkedesign.

 • 27.03.2017 kl. 15:47

Det finnes så mange flotte smykker, og jeg syntes det er flott at vi har flinke håndverkere som lager sine egne smykker.

En av disse er Tone som lager smykker etter ønske og særpreg. Jeg kjøpte et smykke av henne til ei venninne i 50 års gave og ble utrolig fornøyd.

Tone finner du både på FB, IG og på nettsiden hennes www.bytone.no

Gjør oppmerksom på at innlegget IKKE er sponset.

 Ha en fin dag.

#familie #gave #side2familie #smykker #design #norsk #barn #dåp #blogg #bursdag

 

Sunn havregryn grøt frokost

 • 27.03.2017 kl. 10:00

 Dagen starter jeg med havregryn grøt til frokost, min favoritt er en som Coop har, det er deres eget merke. 

Den er en blanding av havregryn og byggryn, som jeg har kanel og blåbær eller syltetøy på.


Slik gjør du:

Kok opp ca 2-21/2 dl melk, evt blandet med vann

Vent til det koker.

Ha oppi 1 dl gryn, og la alt koke i ca 2-3 min


Dette er en sunn og mettende frokost. Ha en fin frokost:-)#frokost #havregryn #hverdag #familie #dag #blogg #barn #mat #side2mat #kosthold #helse

"Vendela" kofte.

 • 26.03.2017 kl. 17:56

Vårens store strikke bølge har vel vært Lothepus lue og Haukeli kofte, eller som mange kaller den "Vendela" kofte.

Her er min versjon:-)

#kofte #strikking #haukelikofte #kofte #hverdag #familie #dame #side2 #foreldreogbarn #blogg

 

DiY: tips, gammelt skateboard

 • 26.03.2017 kl. 12:12

Min sønn har et skateboard som ikke ble brukt, så da ble det heller en fin hylle:-) Et par knekter og noen skruer, så vips ..     

Enkelt og greit! Ha en fin DIY dag:-)

 

#diy #DIY #familie #gjørdetselv #blogg #hjem #soverom #håndarbeid #interiør #interior #inspirasjon 

DIY: Lage vegghengt kommode og nattbord

 • 25.03.2017 kl. 17:08

Som en fortsettelse på innlegget ; lage sengegavl, vil jeg vise dere hvor fint det kan bli med enkle og billige midler. 

Nattbord: Hobby plater i ønsket bredde. Vi brukte ca 20 cm på topp, og 15 cm under, så det ble en hylle, malte de i samme farge som på veggen.

Skrudde sammen platene ned sider, og opp på veggen. 

Den flotte plakaten er fra Designbox, de lager alt etter ønske.

Kommoden laget vi av et nattbord og en liten kommode fra Skeidar, går kjempe fint å bruke noe fra gjenbruken også, men de er gjerne litt tunge.

Disse er lette, vi tok av beina og malte frontene i samme farge som veggen, skrudde de fast på veggen med vinkler og en list i underkant. Kommoden ble kledd på topp og sider med samme materialer som senge gavlen, vanlig plank som vi beiset.

  

 

  

Ble veldig fornøyd med resultatet. :-) 

Ha en fin DIY dag!

#DIY #diy #hjem #soverom #nattbord #hjemmelaget #kommode #kreativ


Stor online store

 

Natalie i nydelig Klompelompe antrekk.

 • 25.03.2017 kl. 11:44

Dette antrekket fikk jeg så lyst til å strikke til Natalie. Kofte, skjørt og hårbånd fra Klompelompe, strikket i merino fra Sandnes garn.

Han andre..

 • 24.03.2017 kl. 12:15

Han kom egentlig inn i mitt liv for mange år siden, og han har siden da bestandig vært i livet mitt, som en skygge, denne mystiske mannen som jeg har et forhold til. Noen ganger er han mer til stede enn andre ganger.

Mannen min vet om han, og snakker om han av og til. Sønnen min vet også at han finnes, men benekter ofte at han vet, vil liksom ikke innse at det finnes en annen. 

MEN faktumet er at han vil alltid være i våre liv, han vil alltid være den som får skylden når vi glemmer å gjøre det vi skal eller ikke har gjord noe, han får egentlig skylden for alt! 

Han andre er han som står opp å tar ansvar når noe plutselig er borte, da må det være Han andre, for det er ikke "jeg" som har rotet bort lappen, eller glemt å lukke døren, spist opp sjokoladen osv....

Er det noen som kjenner seg igjen?  

 

Å gi litt mer F....n!

 • 23.03.2017 kl. 19:36

I dagens samfunn hvor dagen prestasjons generasjon vokser opp, hvor prestasjonen på skolen blir viktigere og viktigere, gå ut i en jungel av karriere valg, perfekte kropper, drømme familien, interiør hjemmet hvor alt bare er fryd og gammen, glemmer vi ofte at livet lever du bare en gang.

Vi har vel alle hatt følelsen av å ikke rekke opp, uansett hvor høye heler vi har eller hvor lange vi er! Og det er ikke sikker vi skal nå alt, rekke opp til alt, kanskje vi skal ta for oss det som er litt mer i vår egen høyde. Jeg sier ikke at vi skal la være å strekke oss etter å prestere litt til eller søke den jobben som du kanskje ikke tror du får allikevel, men det er viktig å leve også. Så hva kan vi gi mer faen i... 

Burde vi gi mer faen i hvordan andre ser på oss, hva andre mener, eller bare rett og slett gi generelt faen!  Jeg for min del har nok både strukket meg etter en hel masse, noen ganger har jeg rukket opp, andre ganger har jeg ramla så langt ned at jeg ikke helt har sett hvordan jeg skal komme opp igjen. MEN opp kommer vi, med litt hjelp fra de rundt oss, for vi glemmer noen ganger at vi er en del av et felleskap, en familie, noens barn, datter eller sønn! 

Våren er i full anmarsj og vi popper ut av hus og hjem, for noen nærmer det seg eksamens og russetid,for noen er dette bare gøy og moro, for andre assosieres det med pugging og tanker om fremtiden. Vi burde kaster av oss klærne og blomstrer i takt med varmen og lengre dager, for livet leves bare en gang, og vi er alle gode nok! Gi litt faen, burde vi det, eller er det lurt å se litt lengre og trene mer på å ta kloke valg som passer akkurat for deg, ikke alle andre!

For hvis alle skal gi mer faen, så blir det vel ikke helt enkelt det heller. Tror det er viktig å finne den balansen som passer for nettopp DEG!

Spørsmålet blir derfor: hva kan vi egentlig gi mer faen i? 

Og viktigst av alt: hvordan gjør vi det? 


 

 Ikke se bakover... Det er ikke dit du skal.

 

Å miste identiteten sin som tvilling!

 • 22.03.2017 kl. 20:47

Å være  tvilling betyr det å miste identiteten sin? Hos oss er vi tvillingmor, tvilling søstre, tvilling brødre... 

Skal innrømme at jeg liker å lese bloggen til Stine Skoli, Speiltvillingene, hun er ikke bare tvillingmamma, men veldig kreativ. 

Men det er det å være tvilling, fokuset holdes på! Det å være tvilling kan jeg alt om, i hverfall alt om det å være meg som tvilling. Jeg er enegget tvilling, jeg kommer fra den samme sædcellen og samme egget som min søster, vi deler akkurat de samme arvestoffene, samme blodtype, men ikke samme personlighet!

Jeg er også en av de som har bidratt til tvillingundersøkelser, der arvens og miljøets betydning for en lang rekke normale egenskaper, sykdommer og medfødte misdannelser studeres.

Vi var like som to dråper vann, hadde også fargekoder som kunne skille oss ifra hverandre, så andre ikke tok feil! Det er nok bare de nærmeste som klarer å skille to like dråper ifra hverandre.

Stine Skoli har flere innlegg hvor temaet er likhet, like klær, like leker, skal tvillinger kles likt? Hva med identiteten, mister de den hvis vi lar de være like!

Tenker at det finnes ikke et svar på alt dette, MEN jeg kan bare fortelle hva jeg i voksen alder opplever og opplevde å vokse opp som enegget tvilling. Det var alltid "tvillingene" "de" osv.. ikke Bente eller navnet til min søster, flertalls betegnelsen ble alltid brukt, selv av våre venner når vi vokste opp. Det ble en vane å høre læreren si "er du Bente eller ...." det hører jeg faktisk enda når jeg møter mennesker!  

Tror jeg kan ha en helt egen blogg om det å være en av to :-) 

Vi fikk alltid like gaver, noen ganger med litt forskjellig farge, men like. Når vi ble litt større satt vi bestandig hver for oss å pakket opp, for hvis vi ikke pakket opp samme gave til samme tid, så viste vi hva det var i gaven som lå å ventet. 

Men tilbake til temaet identitet! Ja jeg må innrømme at i tenårene og videre i voksen alder så mistet jeg mye identitet, i en tid av livet hvor det å finne seg selv, ble viktigere og viktigere. Det er ikke til å skyve under en stol at i det øyeblikket vi var i samme arena så mistet jeg identiteten, Bente forsvant til fordel for "de" dere" "tvillingene", og det var ikke alltid like greit. Mennesker som jeg ikke kjenner hilser på meg, de kjenner "den andre", skal jeg hilse eller bare si; jeg er ikke ho!

Og jeg jobber til tider hardt for å være BARE meg, for jeg liker å være BARE meg, bare Bente.

 

Så til alle tvilling foreldre der ute, tenk fremover :: 

Her er jeg 7 år:-) og hun andre ser helt maken ut, men annen farge på klokken:-))
 

#tvilling #familie #blog #familieogbarn #side2 #barn #foreldre #hverdag #aktuelt #identitet

Jeg er på Blogg topplisten!

 • 20.03.2017 kl. 10:50

Innlegget mitt om to av merkevaren Daniel Wellington sine ambassadører, Speiltvillingene vs Rannveig Heitmann førte til at jeg havnet på Blogg toppliste over mest leste innlegg! Alle nye bloggere sitt mål ville jeg tro. ihverfall mitt :-) Riktig nok ikke blandt de 20 som vil få betalt av Blogg.no, men alikevel...

Så uken startet faktisk veldig bra:-) Fikk også en telefon fra A Knit Story om et samarbeid, så nå blir det en flott Giveaway og et strikkeprosjekt fremover.

#toppen #blogg #listen #familie #strikk #hverdag #blogglisten 
 

Var redd det hadde skjedd han noe!!

 • 19.03.2017 kl. 16:40

Søndag og siste dag i denne helgen, og ny uke står for tur! Hadde en kjempe flott tur sammen med venninne og hennes barn.

Grillet pølser på bål og drakk kakao, med andre ord... en skikkelig søndagstur. Må inrømme at det er ikke lett å få mannen min ut av tv-stolen for tiden, er 

hopprenn på Tv´n, Raw air! Jeg er ikke interessert i det hele tatt, så holder på med mitt og er litt i egen boble! 

Men i går hørte jeg plutslig mannen min ha utrop som tydet på at det holdt på å skje noe, virket som han hadde vondt..... jeg sprang til for å se hva det var, om han trengte hjelp, skulle jeg ringe ambulanse!.. ble skikkelig redd for at det hadde skjedd han noe!!! 

Der fant jeg han; stående med armene over hodet mens han hoiet og skrek... jeg lurte på HVA SKJER!!! 

Ny verdensrekord!! hylte han, for et hopp!! 

Jeg var helt sikker på at det hadde skjedd noe alvorlig med han, men alt var som det pleier når det er sport på TV´n, da blir han litt tullete i hue. :-)

                                                                                      

 

#tv #familie #hverdag #blogg #mann #helg #humor 

Avhengig og ruset på.....

 • 16.03.2017 kl. 13:11

Det norske store leksikon definerer avhengighet slik;

Avhengighet

"samlebetegnelse for skadelig avhengighet av kjemiske substanser, eller av økonomisk ruinerende eller tidskonsumerende aktiviteter."

Jeg kommer helt klart innunder den siste gruppen: Tidskonsumerende aktiviteter!

Det sies også at kjennetegnet på skadelig avhengighet er først skadelige når bruken eller utøvelsen blir av et omfang som går på bekostning av vesentlige livsområder. De samme kriterier for å bedømme avhengighet som brukes ved rusavhengighet kan også anvendes ved avhengighet av aktiviteter:

 • en sterkt trang til å utøve aktiviteten;
 • manglende evne til å regulere aktiviteten, slik at man bruker mer tid enn tenkt;
 • starter når man har bestemt seg for å avstå, eller at man stadig prøver å slutte uten å klare det;
 • aktiviteten opptar en slik at andre viktige og hyggelige aktiviteter blir skjøvet bort, eller nedprioritert, for eksempel familieliv.
 • avhengigheten koster penger

Min rus oppstår når jeg får handle på nye steder, eller få varene hjem så jeg kan kaste meg over mitt nye kjøp med stor entusiasme. Jeg går heller ikke av veien for handle på nett! Det er så mange tilbud, nye produkter og lokketilbud...... og jeg prøver etter beste evne å la være å kjøpe. Å gå forbi steder hvor jeg kan få kjøpt varene er utrolig vanskelig, jeg får nesten abstinenser. Men får jeg handlet så blir jeg glad, og endorfinene strømmer gjennom kroppen, nesten som å spise sjokolade!

Jeg har et helt garasje loft fult av varer og tilbehør, allikevel "trenger" jeg alltid bare litt til. Jeg kan ikke skyve under en stol at det koster penger, ja mye penger til tider, men beroliger meg selv med at det var jo TILBUD! 

Om det finnes en behandling vet jeg ikke, men jeg vet at oppbygning av motivasjon for å slutte eller begrense aktiviteten med føring av lister over fordeler ved å avstå og ulemper ved å fortsette aktiviteten, gruppebehandling som gir støtte fra likesinnede, avtrapping med belønningsprosedyrer for alternative aktiviteter som samvær med familie eller mosjon!!!

Men jeg er ikke motivert for å slutte, og mange syntes kanskje dette er tull, og kan ikke sammenliknes med rusavhengighet, spilleavhengighet osv...,men jeg ER;

 • avhengig av garn
 • avhengig av å strikke

Og akkurat nå er jeg ikke motivert til å slutte:-) Jeg elsker å strikke, se hvordan jeg klarer å få en enkel ting som en tråd til å bli et håndverk!

For det er det det er! ET HÅNDTVERK! 

Jeg mener også at det å ha et håndarbeid, uansett hva det er er helsefrembringende! Finnes det noe bedre enn å la tankene vandre mens en strikke. Det er er bevist at 20min strikking hver dag senker hjerterytmen og virkelig er avstressende. Mestringsfølelsen en får av å produsere noe som andre og ikke minst en selv liker, er ubeskrivelig:-)

 


 

#strikking #familie #kvinne #mamma #håndarbeid #blogg 

Kan en Ku bli til Kalv....

 • 15.03.2017 kl. 12:11

For lenge siden så skulle jeg i et bryllup, på den tiden var motorsykkel og livet rundt det min hverdag og fritid.  Jeg brukte stort sett olabukser, bootz og singlet eller t-shirt i hverdagen, og selvklart skinnbukse og mc- klær.

Vi var flere fra motorsykkel miljøet som skulle i dette bryllupet og en av "gutta" så på meg og sa; EN KAN IKKE GJØRE EI KU OM TIL EN KALV!

Og slik er det vel nå og, kua går her hjemme  i joggebukse, genser, usminket og vakker :-) , ikke noe å ha på verken bilde eller film. Altså ikke den mest velkledde, jålete dama i to sko.

Men jeg ønsker jo å være sminket og velkledd av og til! Jeg kom i kontakt på Fb et parfymeri som heter PARFYMERI CLINIC ETHIC i Tønsberg og var så heldig å få en makeup veiledning, så jeg kan være litt sminket og føle meg flott. 

Her ble jeg forvandlet med enkle regler, en makeup jeg kan klare å legge selv med litt øvelse. 

 Collage created using TurboCollage software from www.TurboCollage.com

En stor takk til Parfymeri Clinic Ethic

Følg de gjerne på FB eller instagram


OG det er mulig å gjøre en KU TIL EN KALV :-)) I hverfall for en liten tid!

 

#sminke #makeup #hverdag #blogg #homeofbente #mamma #dame
 

Bente

Jeg heter Bente:-) Bor på landet i Andebu som er en del av Sandefjord kommune i Vestfold fylke. Tiden min bruker jeg på strikking, hjem og hundene mine Er samfunnsengasjert og elsker kreativt mangfold. Skriver om alt!

homeofbente Blogglisten

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no