hits

Valpene reiser🐾

  • 06.07.2017 kl. 11:47

Fy som tiden går fort! Syntes ikke det er lenge siden det ble født 6 små nurk her, 3 gutter og 3 jenter! Og nå er de klare for sine nye familier, flytte fra mamma og resten av gjengen.

De har fått med seg en bagasje som vil være med dem videre inn i den nye verden, vi har gjort det bi kan for at de skal bli trygge og harmoniske vesen!

Chippet, vaksinert og EU pass, er en selvfølge.

Litt rart blir det, når jeg er vandt med full fart og stadig nye hyss av banden!

Det blir stillere og stillere i huset.

Men lille Otto, Oskar, Olivier (Truls), Olea (Lykke), Olivia(Nellie) og Oda har fått verdens beste hjem😊

#valp #dog #hund #familie #blogg #dachshund #side2 #foreldreogbarn #kjæledyr

Gravid og 49 år....

  • 04.07.2017 kl. 17:32

Mitt eldste barn er 29 år.... hun kom til verden som en keiserinne, et haste keisersnitt med andre ord :-) Jeg var 20 år når hun ble født, vi snakket sammen seinest nå nylig om dramatikken og komplikasjonene rundt svangerskapet jeg hadde med henne. 

Siden da har jeg fått to barn til som nå er 25 og 15 år, det ble jo litt alders gap mellom de to eldste og siste mann, 14 og 10 år gamle var jentene da minsten ble født, jeg var 34 år.

Jeg kan kanskje si at det å være gravid og føde barn for 29 år siden var annerledes enn for 15 år siden. Hva du skal spise, gjøre, ikke gjøre, hvordan barnet skulle ligge når det sov, eller ikke sov..... barselgruppe var jeg så vidt med på hos helsesøster... Må innrømme at det var "ny" forskning rundt alt dette for hvert barn jeg har fått. 

MEN NÅ!!! Nå har de fb sider, Instagram kontoer hvor barnet er i fokus, barselgrupper, småbarns grupper, baby shower, kjønns fest, og IKKE minst APP!!
En APP som holder styr på hele greia, jeg har en slik på min telefon. Den forteller meg absolutt alt om barnet og utviklingen den har i mors mage, hvordan mamma har det nå og hvordan kroppen har det.. så nå står det på min app at jeg er i graviditetsuke 23..., at forstoppelse, halsbrann og hvordan fordøyelsen min påvirkes av den voksende mage...  

PAPPA eller partneren er også med i appen, nå i graviditets uke 23, kan han eller henne synge og prate til magen, og barnet vil kunne kjenne igjen stemmen etter fødselen! 

Denne appen har ALT!!! sjekkliste hvor du får info om foreldrekurs, forsikring, kjøp av bilsete, barnevogn, amming, babyklær,  hva du trenger på stellebordet... og mye, mye mer!

Den som hadde en slik app for 29,25 og 15 år siden! så kjekt å få alt på ett sted, ja til og med rabatt på Babyshop.no :-)

Men nå har jeg en slik app, og den gjør at jeg kan følge med på alt som skjer i svangerskapet... Svangerskapet til min ELSTE datter, for det er hun som fysisk er gravid! 

FOR JEG SKAL BLI MORMOR  ♥ 

#gravid#baby#mamma#pappa#familie#blogg#side2#mormor#app#humor#besteforeldre

Bente

Jeg heter Bente:-) Bor på landet i Andebu som er en del av Sandefjord kommune i Vestfold fylke. Tiden min bruker jeg på strikking, hjem og hundene mine Er samfunnsengasjert og elsker kreativt mangfold. Skriver om alt!

homeofbente Blogglisten

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no