hits

Ble skikkelig skremt!

  • 25.10.2017 kl. 13:51

Skrekk og gru!! 

Halloween nærmer seg og dagligvare butikkene nærmest sloss om å selge deg gotteri og allskens pynt, figurer og gresskar for å gjøre denne feiringen så flott som mulig. Skrekkens tid har kommet, så det er bare å  fyll opp snop skålen, la lyset stå på, og start forbredelsene!

Eller kanskje du er en av de som syntes dette med Halloween er noe stort tull, lar lyset stå av og tar heller de sprell som det kan føre med seg når skrekk og gru nærmer seg din dør?

Her i huset har min rolle vært å sminke minsten til det ugjenkjennelige, så han kan skremme liv skitten av folk:)

Da taes planlegging til et høyt nivå, innkjøp av fake blod, kontaktlinser, åpne sår og mer står på listen, her er det bare å sette igang.

(Bilde fra en tidligere halloween)

Dette ble litt av en jobb, men hva gjør vel ikke en mamma for barnet sitt! 

Kreativiteten min fikk jeg bruk for også her, så kjørte på med litt lim liknende stoff som skulle bli hud som flasset, sminke arsenalet mitt fikk kjørt seg skikkelig, men gutten fikk rette effekten i ansiktet. Kontakt linsene ble den største utfordringen, for en som ikke er vant til å ha noe på øynene måtte det tilvenning til, men gikk utrolig bra:)

Må si meg fornøyd med ungen!

Ha en strålende... eller skremmende halloween!

#halloween2017look

#skrekk #halloween #kostyme #blog #sminke #hverdag #moro #feiring

GIRL CAVE, rom #4

  • 17.10.2017 kl. 11:08

Siden jeg den siste tiden har gravd meg ned i flotte stoffer fra norske og svenske butikker, er det nesten en selvfølge at rom #4 jeg vil dele med dere er min

GIRL CAVE! 

Mitt helt eget rom, hvor kreativitet og sladder utspiller seg:) gode råd og mindre gode råd, frustrasjon og ord som til tider egner seg bare i eget selskap, har også plass her! 

Mannen min har brukt mange timer for at jeg skal få fylle dette rommet med ALT jeg trenger, og ikke trenger, han pleier å si:

" hvis du bærer mer opp der nå, så havner hele greia i bunnen av garasjen"

For det på på toppen av garasjen jeg har min GIRL CAVE, og jeg tror at dette er DET rommet som jeg virkelig trives best i. 

Her er kroken hvor ideér, kaffe, te, og hyggelig samvær skjer.

 

God stolen!

 

Et par collager fra resten av rommet.

Processed with MOLDIV

Og litt av tidens siste produksjon:)

Processed with MOLDIV

Har du et rom som du trives godt i, fortell meg gjerne om det!

Ha fortsatt en strålende dag:)

#kreativ #girlcave #hverdag #blogg #rom #søm #hobby #trivsel #hjem #interiør #DIY 

Bente

Jeg heter Bente:-) Bor på landet i Andebu som er en del av Sandefjord kommune i Vestfold fylke. Tiden min bruker jeg på strikking, hjem og hundene mine Er samfunnsengasjert og elsker kreativt mangfold. Skriver om alt!

homeofbente Blogglisten

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no