Gjør ting jeg ikke kan...

  • 20.04.2017 kl. 21:17

Sitter på loftet mitt og gjør ting jeg ikke kan! Mac´n er god hjelp når jeg må ha inn med teskje hva jeg skal gjøre! Som nevnt tidligere kjøpte jeg meg en overlock maskin i høst, og det er kjempe morro :-), men å lese mønster og beskrivelser på hvordan ting skal gjøres.... DET er for pyser!!

Prøver meg på en jente kjole, og klusser det til med glidlåsen, FOR jeg syntes den var for langt ned.. selv om beskrivelsen sa noe annet.

Måtte ta opp alt sammen igjen, for jammen hadde beskrivelsen RETT!!!Så, nå tar denne kreative sjelen pause, og starter på ny giv igjen når mønsteret innser at JEG har rett:-)

Bilder av loftet mitt ser du her: Mitt kreative loft

#kreativ #søm #humor #kjole #barn #hobby #side2 #blogg 

 

Følg meg gjerne på BLOGLOVIN.COM
 

Baggy bukse og lue :)

  • 14.04.2017 kl. 15:04

Dette har jeg ikke gjort før... så det klarer jeg helt sikkert.. sa Pippi Langstrømpe, så da tenkte jeg at dette klarer vel jeg også! 

I går og i dag har jeg prøvd meg på den mystiske overlock maskinen, og fy så moro det var! Kan ikke skjønne hvorfor jeg har ventet så lenge med å prøve. 

Med litt knoting, lesing av brosjyre og se på dvd, så ble det en baggy bukse og lue. Stoff fra Stoff og stil. 

 Så nå er det bare å realisere drømmehjertet 
 

#barneklær #lue #håndarbeid #kreativ #drøm #side2foreldre #mote #barn #foreldre #hjem #søm #DIY

Sydd leketeppe :)

  • 12.04.2017 kl. 21:14

Det har vært kjempe fint vær her på Storeng i dag, fuglene kvitrer og jeg burde gå meg en lang tur, men loftet på garasjen lokker. Jeg var nemlig en tur på Stoff og Stil i Drammen i går, og der fant jeg en hel masse inspirasjon og stoff og dill jeg bare MÅTTE ha med hjem. Så i dag ble symaskinen blåst støv av! Er veldig lenge siden jeg har sydd på maskinen, den har bare blitt brukt til å montere strikketøy. Resultatet ser du i bildene.

 Jeg brukte et mønster fra Stoff og stil, teppet ble veldig fint det, men ikke helt sikker på om jeg liker løsningen som skal ta teppet sammen.

Det burde vært flere åpninger til tauet, så får se om jeg endrer litt på det. Men moro å sy litt igjen, blir flere prosjekter fremover.


 "Kreative aktiviteter hjelper mennesker til å slappe av"

 

#søm #håndarbeid #familie #barn #baby #blogg #side2barn #kreativ #hverdag

Bente

Jeg heter Bente:-) Bor på landet i Andebu som er en del av Sandefjord kommune i Vestfold fylke. Tiden min bruker jeg på strikking, hjem og hundene mine Er samfunnsengasjert og elsker kreativt mangfold. Skriver om alt!

homeofbente Blogglisten

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no