hits

DIY Bomber Jacket !

  • 24.01.2018 kl. 11:55

Tenkte å vise dere en av tingene  jeg har brukt symaskinen til den siste tiden. Må innrømme at det har blitt alt for liten tid oppe på mitt kreative loft den siste tiden. Det kan du forresten se her:  Mitt kreative loft

Tiden her oppe har stort sett gått med til rydding og planlegging av noen nye løsninger for klippe bord og sy plasser :) Men, det har blitt litt sying også, ikke minst en Bomber jakke til meg selv!

Stoff og mønster kjøpte jeg på Stoff og Stil i høst, så det var kanskje på tide å sy den! Jeg er litt glad i farger som kan kombineres med ulike antrekk og anledninger, og dette stoffet innfridde mine ønsker :)

Legger ved link til mønsteret HER: Bomber jakke

 

Var litt skeptisk til om størrelsen ble riktig, har litt varierende erfaring med stoff og stil mønstre, men satt på akkurat slik jeg ønsket :) Jeg foret jakken og det angrer jeg ikke på. Gjorde det kanskje litt vansklig for meg selv ved å velge en glidelås med grove tenner, men etter litt plundring med stiklingene ble resultatet helt ok. 

Så bare å sette i gang å sy deres egen unike bomber jakke!

Lykke til.

Bente

 

#mote #sy #DIY #side2 #side2mote #blogg #vi2no #homeofbente #hverdag #søm #bomberjacket #jakke #sygal #håndarbeid #håndlaget #handmade #unik #kreativ #madebyme #vårmote

Det er Deres skyld!

  • 29.09.2017 kl. 11:10

Det er deres skyld! Dere flinke damer(og menn) som tryller frem de flotteste kreasjoner, i de vakreste farger og fasonger! Deres skyld at jeg nå bruker litt i overkant av mye tid på de ulike grupper på facebook og snap chat! Deres skyld at jeg prøver og feiler, for så å få det til, at jeg ikke gir opp, ja det er DERES skyld at jeg stjeler mannens byggeplast for å tegne av mønster, for den ideén fikk jeg av dere!

Men fy så morro det er, morro å få til å lage noe jeg ikke trodde jeg kunne lage. Startet med de enkleste prosjektene, om selv da har sprette kniven vært min beste venn så langt :) 

Surfer rundt i de ulike nettbutikker etter flotte stoffer og tilbehør, fyller handlekurven på ebay med allslags dubbeditter, så det til tider går litt varmt for kontoen og den norske kronen! Og ALT er deres skyld! 

Så langt bygger jeg opp mestringsfølelsen med å sy luer og smekke/skjerf, det gjelder å bli venn med overlock maskinen før stor prosjektene tar form.

Stor TAKK til alle dere som gir meg inspirasjon til å sy, selv om sprettekniven fortsatt er min beste venn!

Har helt forelsket med i Norlin luene, smekkene har jeg bare tegnet mønster til av ei gammel smekke som tilhører en liten gutt.

 

 

Jente lue etter mønster fra Stoff og Stil.

 

Ha en strålende dag!

#sy #barn #hobby #hverdag #lykke #blogg #kreativ #mote

1 + 1 blir et sett...

  • 28.08.2017 kl. 16:56

I dag har jeg endelig blitt ferdig til å prøve sy litt sammen med venninnen min. Vi planla litt hva vi skulle sy og lage fremover.

Ingen av oss er drevne i å sy barne tøy, så når smekken og luen var klippet og sydd var vi temmelig imponert over oss selv 😊

Så nå blir det flere prosjekter fremover, endelig får jeg mer tid oppe på mitt kreative loft! Se gjere innlegget om loftet mitt HER!

Mitt Kreative Loft

Kreasjonene i dag er oppskrift fra NORLIN LUE og en gammel smekke som vi brukte som mal.

Hva syntes dere?

#lue #baby #håndarbeid #kreativ #søm #norlinlue #side2foreldre #håndlaget #blogg

Gjør ting jeg ikke kan...

  • 20.04.2017 kl. 21:17

Sitter på loftet mitt og gjør ting jeg ikke kan! Mac´n er god hjelp når jeg må ha inn med teskje hva jeg skal gjøre! Som nevnt tidligere kjøpte jeg meg en overlock maskin i høst, og det er kjempe morro :-), men å lese mønster og beskrivelser på hvordan ting skal gjøres.... DET er for pyser!!

Prøver meg på en jente kjole, og klusser det til med glidlåsen, FOR jeg syntes den var for langt ned.. selv om beskrivelsen sa noe annet.

Måtte ta opp alt sammen igjen, for jammen hadde beskrivelsen RETT!!!Så, nå tar denne kreative sjelen pause, og starter på ny giv igjen når mønsteret innser at JEG har rett:-)

Bilder av loftet mitt ser du her: Mitt kreative loft

#kreativ #søm #humor #kjole #barn #hobby #side2 #blogg 

 

Følg meg gjerne på BLOGLOVIN.COM
 

Baggy bukse og lue :)

  • 14.04.2017 kl. 15:04

Dette har jeg ikke gjort før... så det klarer jeg helt sikkert.. sa Pippi Langstrømpe, så da tenkte jeg at dette klarer vel jeg også! 

I går og i dag har jeg prøvd meg på den mystiske overlock maskinen, og fy så moro det var! Kan ikke skjønne hvorfor jeg har ventet så lenge med å prøve. 

Med litt knoting, lesing av brosjyre og se på dvd, så ble det en baggy bukse og lue. Stoff fra Stoff og stil. 

 Så nå er det bare å realisere drømmehjertet 
 

#barneklær #lue #håndarbeid #kreativ #drøm #side2foreldre #mote #barn #foreldre #hjem #søm #DIY

Sydd leketeppe :)

  • 12.04.2017 kl. 21:14

Det har vært kjempe fint vær her på Storeng i dag, fuglene kvitrer og jeg burde gå meg en lang tur, men loftet på garasjen lokker. Jeg var nemlig en tur på Stoff og Stil i Drammen i går, og der fant jeg en hel masse inspirasjon og stoff og dill jeg bare MÅTTE ha med hjem. Så i dag ble symaskinen blåst støv av! Er veldig lenge siden jeg har sydd på maskinen, den har bare blitt brukt til å montere strikketøy. Resultatet ser du i bildene.

 Jeg brukte et mønster fra Stoff og stil, teppet ble veldig fint det, men ikke helt sikker på om jeg liker løsningen som skal ta teppet sammen.

Det burde vært flere åpninger til tauet, så får se om jeg endrer litt på det. Men moro å sy litt igjen, blir flere prosjekter fremover.


 "Kreative aktiviteter hjelper mennesker til å slappe av"

 

#søm #håndarbeid #familie #barn #baby #blogg #side2barn #kreativ #hverdag

Bente

Jeg heter Bente:-) Bor på landet i Andebu som er en del av Sandefjord kommune i Vestfold fylke. Tiden min bruker jeg på strikking, hjem og hundene mine Er samfunnsengasjert og elsker kreativt mangfold. Skriver om alt!

homeofbente Blogglisten

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no